logo header kaarten groothandel posters printables en meer

Voorwaarden


Algemeen
De kaarten groothandel verkoopt aan iedereen dus zowel aan particulieren als bedrijven, wederverkopers. Klanten kunnen zich vooraf registreren maar dit is niet verpicht. Je kunt ook gewoon een losse bestelling plaatsen.

Prijzen
 Op de website staan de actuele prijzen gepubliceerd. De aangegeven prijzen zijn in euro's. De aangegeven prijzen zijn inclusief omzetbelasting (BTW) en excl. verzendkosten. Alle prijzen, aanbiedingen en afbeeldingen op de website, prijslijst, in mailingen en advertentie zijn vrijblijvend, zolang de voorraad strekt, tussentijdse prijswijzigingen zijn voorbehouden, tenzij anders vermeld.

Bestellen
Er is geen minimaal orderbedrag.  De bestellingen dienen vooraf te worden betaald. Na ontvangst van betaling wordt de bestelling verwerkt. Betalingen kunnen per iDeal of bankoverschrijving worden voldaan.

Levering
Bestellingen worden per post of vervoersbedrijf uitgeleverd. Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd. Bestellingen worden in de regel binnen 2-3 werkdagen geleverd.
Bestellingen tot €75,- incl. B.T.W. worden belast met een standaard tarief aan verzendkosten zijnde € 5,99 incl. btw (binnen nederland).
Bestellingen boven € 75,- incl. B.T.W. worden franco geleverd binnen nederland.

Klachten reclamaties
Reclamaties over ondeugdelijke of beschadigde producten dienen uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst van de goederen plaats te vinden. Retourzending kan alleen als u hiervoor nadrukkelijk van kaartengroothandel.nl toestemming heeft gekregen. U dient zorg te dragen voor een geschikte beschermende verpakking en voldoende frankering. De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN