logo header kaarten groothandel posters printables en meer

Extra service


Direct laten versturen naar een klant
U kunt er voor kiezen om een bestelling door ons direct te laten versturen naar een klant. Dit kunnen wij zonder extra kosten voor u verzorgen. Levertijd is na ontvangst van betaling ca. 2 werkdagen. Handig voor snellere levering of voor gepersonaliseerde kaarten. Deze kan je dan zonder kosten aanbieden op je site en snel laten verzenden zonder eerst te moeten inkopen. Mail ons gerust voor de mogelijkheden.Tijdens de bestel procedure kan je een ander aflever adres selecteren en bij opmerkingen ook nog een extra melding maken van de naam van de klant.

Achterzijde voorbedrukt als postkaart
Al onze kaarten worden standaard met een witte achterzijde geleverd. Wil je graag een postkaart achterkant met adres regels? Dan kan dat, je kan de keus aanvinken bij ieder artikel. De extra kosten zijn € 0.05 excl. btw per kaart.

Persoonlijke wensen eigen ontwerpen
Er zijn standaard kaarten die kunnen worden aangepast en gepersonaliseerd met je eigen link of tekst. De kosten daarvoor staan vermeld per product. Ook kan je een eigen kaart laten maken met een tekst naar eigen keus. De ontwerp kosten voor dit product zijn eenmalig € 5 excl. btw. De overige druk en afhandel kosten zijn € 0.50 per kaart. Informeer gerust naar de mogelijkheden. De standaard designs komen spoedig op de site.

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN