logo header kaarten groothandel posters printables en meer

Verzenden | retouren


Verzendkosten
Bestellingen tot €75,- incl. B.T.W. worden belast met een standaard tarief aan verzendkosten zijnde € 5,99 (binnen nederland). Bestellingen boven € 75,- incl. B.T.W. worden franco geleverd binnen nederland. 

Verzenden en bezorgen
Bestellingen worden per post of vervoersbedrijf uitgeleverd. Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd. Bestellingen worden in de regel binnen 2-3 werkdagen geleverd. * Uitgesloten onvoorziene omstandigheden, vakanties en feestdagen.

*Onderstaand schema geldt onder voorbehoud en voor bestellingen die bij ons voor 16.00 betaald en zichtbaar zijn.
 
Besteld                  levering  
maandag woensdag  
dinsdag donderdag  
woensdag vrijdag  
donderdag zaterdag  
vrijdag maandag  
zaterdag dinsdag

Annuleren/retour sturen
Bent u niet geheel tevreden met een product? Dan heeft u altijd het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen nog af te zien van de koop. U heeft vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product in originele en onbeschadigde staat naar ons retour te zenden. U dient het van tevoren aan te geven als u artikelen retour wilt sturen. Dit kan per e-mail, telefonisch of door middel van een herroepingsformulier. Na ontvangst van de retour gestuurde artikelen zullen wij zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag en de verzendkosten retour storten op uw rekening.
LET OP: De retour verzendkosten zijn voor uw eigen rekening!

Gepersonaliseerde artikelen
Artikelen die op maat gemaakt of gepersonailseerd zijn, hebben geen recht van retour. U dient dan ook voor de afhandeling van de bestelling definitief akkoord te gaan met het door u gekozen ontwerp.

Klacht/beschadigd artikel
Heeft u een klacht, of is een artikel beschadigd? Altijd vervelend voor u en voor ons. Wij nemen hierin uiteraard altijd onze verantwoordelijkheid. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dan zoeken we altijd naar een gepaste oplossing. U kunt ons altijd mailen of bellen, en we komen er zeker wel samen uit. 

Artikelen ruilen
Ruilen is vanwege de verzendkosten niet kosteloos. Ruilen is wel mogelijk alleen betaalt u wel de retour verzendkosten, en de nieuwe verzendkosten. We moeten uiteraard voor het nieuwe artikel ook verzendkosten in rekening brengen voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. In de regel is het dan ook altijd prijzig om een artikel om te ruilen. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

*Formulier afzien van koop (niet verplicht)
Wij bieden hierbij een modelformulier aan, waarmee u indien gewenst schriftelijk van de koop kunt afzien.
Dit is niet verplicht! U kunt ook via email of telefonisch aan ons doorgeven dat u van de koop wilt afzien.

Reclamaties over ondeugdelijke of beschadigde producten dienen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen plaats te vinden. Retourzending kan alleen als u hiervoor nadrukkelijk van kaartengroothandel.nl toestemming heeft gekregen. U dient zorg te dragen voor een geschikte beschermende verpakking en voldoende frankering. De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening.

info@kaartengroothandel.nl
0031(0)625436415
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN